viladens-rijeka-dental-ordinacija-zubi

O nama

VILADENS d.o.o. je specijalizirana tvrtka za dentalnu medicinu i oralnu kirurgiju. Nastala je kao odgovor na potrebe u svakodnevnoj praksi za savjetom i terapijom oralnog kirurga bez dugotrajnog čekanja.

LOGO viladens

 

Josipa Borcic viladens

 

Vlasnica Josipa Borčić, doktor je znanosti i specijalista oralni kirurg. Nakon 17 godina rada na Medicinskom fakultetu kao nastavnik i edukator niza doktora dentalne medicine i dugogodišnjeg rada u ordinaciji oralne kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka odlučila je 2012. godine otvoriti privatni centar za oralnu kirurgiju. Na taj način omogućila je bržu i kvalitetniju uslugu pacijentima i doktorima dentalne medicine koji svakodnevno traže savjete i najbolje načine liječenja za svoje pacijente.

 

Uz oralnog kiruga postoji i niz drugih liječnika i specijalista iz područja dentalne medicine koji surađuju sa centrom Viladens i od kojih možete dobiti savjet ili potrebno liječenje.

Viladens liječnici i specijalisti

 

 

viladens rijeka dental

 

viladens rijeka dental

 

Uz osnovne zahvate ORALNE KIRUGIJE, centar nudi i vanstandardne zahvate iz DENTALNE IMPLANTOLOGIJE i ESTETSKE MEDICINE, te terapiju LASEROM.viladens rijeka dental
Uz kvalitetnu liječničku uslugu centar je opremljen i vrhunskom tehnologijom kao što LASER i RENDGEN UREĐAJ.

botox viladens rijeka

 

viladens rijeka dental