Osmijeh je
Viladens. potreban. zdravlje. veselje. sreća.

Dentalni kirurški centar Viladens specijaliziran za usluge dentalne medicine, oralne kirurgije i ortodoncije..

ZUBNE NAVLAKE (KRUNICE)

Kada vam nedostaje zub ili oštećenje nije moguće popraviti, postoji nekoliko rješenja - Krunica na prirodnom zubu, Krunica na implantatu, Most ...

ZUBNI IMPLANTATI

Zubni implantati rješenje su za nadoknadu gubitka jednog ili više zuba - fiksna ili mobilna proteza na implantatima, All on four ...

ZDRAVLJE ZUBA

Redovne kontrole kod zubara i pravilno održavanje higijene najbitniji su za održavanje zdravlja usne šupljine i desni...

SVE ZA ZDRAVLJE ZUBA NA JEDNOM MJESTU.

Stomatološka ordinacija u Rijeci, na adresi Primorska 8 (Zamet), opremljena je  vrhunskom tehnologijom (Laser, Zubni RTG) kako bi vam kvalitetnu liječničku uslugu mogli pružiti na jednom mjestu.

Odgovori na vaša pitanja

Prvi pregled kod zubara, koliko košta krunica za zub...

Pronađite odgovor na sve ono što vas zanima ili nam postavite pitanje na koje ćemo u najkraćem roku odgovoriti.

PAKETI USLUGA

PAKET RELAX

Uključuje: RTG slika, pregled, čišćenje i poliranje zuba... i dovoljno vremena za posjet Opatiji

BEAUTY PAKET

Uključuje: pregled, čišćenje i poliranje zuba, primjena hijalurona ili plazme

FAMILY PAKET

Uključuje: RTG, pregled, implantat+nadogradnja+krunica (za svakog roditelja jedno dijete ima besplatan pregled i 1 ispun)

PRONAĐI ŠTO TRAŽIŠ
ISKUSTVA PACIJENATA

Bez straha na pregled

Sve pohvale za tim Viladens a posebno dr.Josipi koja se jako potrudila i uljepšala moj osmijeh..zubi su mi se ispravili za niti 2 godine..prezadovoljna sam i moja preporuka svima koji bi htjeli staviti aparatić..najbolja odluka koju sam napravila za sebe. Osjećam se puno zadovoljnije.
arijana-m
ARIJANA M.
Došao sam iz Amerike polovicom septembra 2020 i otišao za Badnjak. U tom kratkom periodu htio sam rješiti svoj problem sa zubima. Otišao sam na pregled u više ordinacija kako bih odlučio kome dati svoje povjerenje. Sve su to bile osobe s preporukom ili s brojnim klijentima. Na kraju ... (pročitaj više klikom na ime)
Moj slučaj bio je zaista kompleksan, no zahvaljujući Dentalnom kirurškom centru Viladens, ponovo se bezbrižno smijem. Izvrstan dentalni centar, pravi primjer profesionalnosti, inovacije u radu, urednosti i posvećenosti pacijentu. isokokvalificirano i veoma ... Moj slučaj bio je zaista... (pročitaj više klikom na ime)
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

VILADENS